Ana evdə olmayanda

Bizim avadanlıqlarımız təbii ki TV ulduzlarıdır, “SKY 412” kanalında çərşənbə axşamı saat 21:30-da “Ana evdə olmayanda” tok-şousunda Ettore Bassi öz 3 qızı ilə ana evdə olmayanda “Bompani” avadanlıqları ilə nahar, axşam yeməyi və həmçinin qəlyanaltı üçün yeyiləcək bir şeylər hazırlayır. “Bompani” Hollandiyaya məxsus Trullo daşlarından tikilmiş evlərə uyğun istehsal edilmiş avadanlıqlar ilə təbii ki, bu çətin tapşırığın öhdəsindən gəlməyə kömək edəcək!

2 dəqiqədən az müddətdə və 120 şəkildə təqdim olunan Modena

Modena şəhəri sosial kanallar, turistlər və qonaqlar vasitəsilə bəlkə də “Expo-2015” sərgisi vasitəsilə  bizim şəhərimizə ziyarəti təqdim edən brenddir.

“People make Modena” 2 dəqiqədən az bir müddətdə öz tipik məhsulları, abidələri və onu bugünkü şəhər edən insanları ilə əks etdirən 120 şəkil vasitəsilə təqdim olunan bələdiyyənin rabitə komandasının sonuncu yaradılışdır. 

“Bompani”nin mərkəzi yarandığı gündən bəri 60 ildir ki, Modenadadır, tanınır və burada öz dəyərlərini əldə etmişdir. Beləliklə, sizi bu videoya baxmağa dəvət edirik. Belə ki, bu videoda “Bompani”yə aid  də nələrsə görə bilərsiniz.

“Bompani” “Postrivoro”nun mətbəx sərgüzəştlərini sevir.

“Bompani” unikal və təkrarolunmaz qastronomiya sərgüzəştləri olan 

Postrivoro nun təşəbbüslərini dəstəkləyir. “Bu astral bir birləşmədir: yer, şef, dequstator, dizayner və nağılın digər qəhramanları birlikdə olduqda bu baş verir” – Lucia Maini “Converso”da belə yazır.

“Postrivoro” tədbirləri restoran və ya balaca restoran kimi yerlərdə deyil, xüsusi yerlərdə keçirilir, italyan vəbeynəlxalq ərzaq – şərab mədəniyyətinin gənc istedadları tərəfindən idarə olunur. Bu tədbirlər hər zaman “Faenza” minillik monastırı kimi eksklüziv mühitlərdə təşkil olunur və eyni süfrədə yemək yeyən insanlar öz rəy, fikirlərini bölüşmək üçün, eyni zamanda öz daxili aləmlərinə (ruhlarına) dinclik vermək üçün dəvət olunurlar.

 

 

 

 

“Bompani dərhal bu bayramların azad və yaradıcı ruhunu sevdi. Ən çox oxunan və təhrikedici mövzular yaratmaqda sərbəst buraxılan aşpazlar, düşünülən və düşündürən kombinasiyalar irəli sürən dequstatorlar, ürək və göz oxşayan masa və mühit… Amma həqiqətən də “Postrivoro”da olmağa dəyən (buna əsas verən) şey yeməklərin,kombinasiyaların və yerin kəşfini yaşamaq imkanı, eyni zamanda böyük bir masa ətrafında yeni kəşflər tapmaq üçünbir araya gələn insanlardır” – “Bompani”nin baş icraçı direktoru, “Postrivoro” tədbirlərində ilk iştirak edənlərdən olan Enrico Vento belə deyir.

Həmçinin Cinzia Benzinin məqaləsini oxuyun.

Artusi, Bottura və Bosphor-un ortaq cəhətləri nədədir?

Əksər insanların sevdiyi modenalı aşpaz Massimo Bottura İstanbulda bütün milli mətbəxi, xüsusilə də Emilia vilayətinin mətbəxini özündə birləşdirən yeni “Italy” restoranını açır. Çünki Emilia vilayəti onun gördüyü işlərin əsas mərkəzidir. O, italyan mətbəxinin müqəddəs kulinariya kitabı olan “Artusi”ni təfsir edərək ölkənin ümumi və eyni zamanda fərqli şəklini vermək istəmişdir. Restoran Bosforun Avropa hissəsində 

yerləşir və hər bir halda orada yalnızitalyan, əsasən də Modena şirkət və işçiləri işləmişdir. Daxili dizayn modenalı Catia Baccolini tərəfindən hazırlanmışdır. Təqdim  olunan rəsm əsərləri Modenanın Mazzoli” qalereyasından olan rəssam Carlo Benvenutoya məxsusdur.

Emilia, Modena, böyük mətbəx, dizayn, mədəniyyət, bir sözlə: “Bompani”nin birlikdə görməyi sevdiyi bütün sözlər. Afərin Massimo! Ətraflı məlumat üçün bu keçidi sıxın. 24 iyun 2014-cü il

Bizim havalandırma mexanizmlərinə malik sobalarımız!

Xırda ölçüyə malik olmasına baxmayaraq böyük funksiyalara malik bu sobalar 2 ölçüdə və 3 rəngdə istehsal olunmuş və həm ev, həm ofis, həm də digər məkanların mətbəxlərində qidanın həm bişirilmə və həm də qızdırılma məqsədinə uyğun olaraq istifadə olunur. Həmçinin qril funksiyası üçün soba aksesuarlarla təchiz edilmişdir!

Mövsüm dəyişilməsi ilə əlaqədar salamlar olsun!!!

Bompani & Lusso!

Bompani ancora protagonista nei più lussiosi resort della Grecia!

Modena İtaliyanın istehsal ürəyidir.

Yaradılan obrazlar Modenanın istehsal üzrə qeyri-adi yaradıcılıq və keyfiyyətinin reallığını əks etdirir: 

http://www.confindustriamodena.it/it/video-cuore-manifattura-italiana 

Modena İtaliyanın istehsal ürəyidir.

İtaliyada ən çox satılan,  keyfiyyətlə istehsal olunan və  rahatlığı birləşdirən sobanın  “Bompani”nin ən dəyərli modelinin BI910YA/N olduğu təsdiq olunmuşdur.

Daha ətraflı məlumat üçün bu keçidi sıxın.

Yüksək keyfiyyətli avadanlıqlar

“Enriko Vento – “Bompani”nin icraçı direktoru şirkəti baş verən bir neçə böhrandan necə çıxardığı barədə danışır” adlı tezisi oxuyun.

Artusi, Bottura və Bosphor-un ortaq cəhətləri nədədir?

Əksər insanların sevdiyi modenalı aşpaz Massimo Bottura İstanbulda bütün milli mətbəxi, xüsusilə də Emilia vilayətinin mətbəxini özündə birləşdirən yeni “Italy” restoranını açır. Çünki Emilia vilayəti onun gördüyü işlərin əsas mərkəzidir. O, italyan mətbəxinin müqəddəs kulinariya kitabı olan “Artusi”ni təfsir edərək ölkənin ümumi və eyni zamanda fərqli şəklini vermək istəmişdir. Restoran Bosforun Avropa hissəsində 

yerləşir və hər bir halda orada yalnızitalyan, əsasən də Modena şirkət və işçiləri işləmişdir. Daxili dizayn modenalı Catia Baccolini tərəfindən hazırlanmışdır. Təqdim  olunan rəsm əsərləri Modenanın Mazzoli” qalereyasından olan rəssam Carlo Benvenutoya məxsusdur.

Emilia, Modena, böyük mətbəx, dizayn, mədəniyyət, bir sözlə: “Bompani”nin birlikdə görməyi sevdiyi bütün sözlər. Afərin Massimo! Ətraflı məlumat üçün bu keçidi sıxın. 24 iyun 2014-cü il

İlk öncə təhlükəsizlik.

Biz adətən “Bompani”nin öz məhsullarında gündəlik qarşılaşdığı mövzu olan təhlükəsizlik haqqında çox danışmırıq. Biz “Bianco & Bruno” jurnalı vasitəsilə mükəmməl məqalə paylaşmaq istəyirik: “2011-ci ildə 158 mini təhlükəsizilik qaydalarına uyğun olmayan 190 min avadanlığın sınaqdan keçirilməsi haqqında”.

← Əvvəlki Sonrakı → IFA 2015 - "Bompani" incəsənət nümunəsi kimi

Berlində keçirilmiş istehsal sərgisində “Bompani” öz yoluna davam edərək bir daha cəmiyyətdə tutduğu mövqe və insanların həyatında nə dərəcədə rol oynadığını sübut etmişdir.  Xəbərlər vasitəsilə də məşhur dizayn studiyası tərəfindən hazırlanmış möhtəşəm interyer “Bompani”nin “Yeni premium xətti” adı altında Renzo Bompani şərəfinə qızılı rənglərdə istehsal olunmuş və ya ağ lövhəli soyuducular (hansı ki, üzərində yazmaq və ya pozmaq mümkündür), eyni zamanda paslanmayan poladdan hazırlanmış kənarları ilə seçilən soyuducular və s. nümayiş edilən avadanlıqları görmək olar. Bizim sərginin əsas xüsusiyyətlərindən biri də avadanlıqların rəngarəngliyi və göz oxşamasıdır!

Anche Il 𝗥𝗲𝘀𝘁𝗼 𝗱𝗲𝗹 𝗖𝗮𝗿𝗹𝗶𝗻𝗼 ha parlato di CUBOM, Museo Cucine Bompani! Leggi l’articolo, vai su