Artusi, Bottura və Bosphor-un ortaq cəhətləri nədədir?

No comments yet

Əksər insanların sevdiyi modenalı aşpaz Massimo Bottura İstanbulda bütün milli mətbəxi, xüsusilə də Emilia vilayətinin mətbəxini özündə birləşdirən yeni “Italy” restoranını açır. Çünki Emilia vilayəti onun gördüyü işlərin əsas mərkəzidir. O, italyan mətbəxinin müqəddəs kulinariya kitabı olan “Artusi”ni təfsir edərək ölkənin ümumi və eyni zamanda fərqli şəklini vermək istəmişdir. Restoran Bosforun Avropa hissəsində

yerləşir və hər bir halda orada yalnızitalyan, əsasən də Modena şirkət və işçiləri işləmişdir. Daxili dizayn modenalı Catia Baccolini tərəfindən hazırlanmışdır. Təqdim  olunan rəsm əsərləri Modenanın Mazzoli” qalereyasından olan rəssam Carlo Benvenutoya məxsusdur.

Emilia, Modena, böyük mətbəx, dizayn, mədəniyyət, bir sözlə: “Bompani”nin birlikdə görməyi sevdiyi bütün sözlər. Afərin Massimo! Ətraflı məlumat üçün bu keçidi sıxın. 24 iyun 2014-cü il


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *